top of page

Welkom!

Wat fijn dat je mij gevonden hebt! Als je op zoek bent naar informatie over het zetten en bijwerken van echte dreads - dus van je eigen haar - dan ben je hier aan het juiste adres! 

 

Om een idee te krijgen van wie ik ben en wat ik zoal voor je kan doen, raad ik je aan om eens rustig mijn website door te bladeren. Hier vind je namelijk informatie over mijn werkwijze en een klein aantal foto's van mijn werk. Ook kun je natuurlijk prijsinformatie vinden en contact met mij opnemen.

 

Voor meer foto's verwijs ik je graag naar mijn Facebook! Deze wordt regelmatig geüpdatet met nieuwe foto's. Ook kun je hier reviews over mij lezen óf er zelf eentje achterlaten!

 

Beschikbaarheid

In principe werk ik gewoon bij mij thuis in Utrecht. De bushalte en treinstation Overvecht zijn op loopafstand en ik ben zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook kun je bij mij in de straat gratis parkeren! Indien het voor jou niet mogelijk is om naar Utrecht te komen vanwege bijvoorbeeld kleine kinderen of een fysieke beperking, bied ik als extra service aan om aan huis te komen. Hiervoor vraag ik een kleine vergoeding van €2,50 per kwartier dat ik volgens Google Maps onderweg ben, plus benzinekosten en eventuele parkeerkosten.

 

Als je na het lezen van mijn website nog vragen hebt of als je een afspraak zou willen maken, kun je gebruikmaken van mijn contactformulier. Ik zal dan proberen om eventuele vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden en doe mijn best om binnen drie dagen te reageren!

bottom of page